Electric Vehicle Charging Station Lounge


#ContinuousVentilation #Design #CarbonReduction #Visibility

Construction Type | New
Program | Commercial
Location | Gongju
Architectural Design | Urban Society, Seamless, Common Good
Construction | Case Architectures
Product Type | B. Circular Window + Glass with Circular Aperture
Glass | Double Glazed Low-E Glass

The Electric Vehicle Charging Station Lounge "Evning" at the Sinpung Rest Area is constructed using wood materials, aligning with carbon reduction policies to foster environmental sustainability. The utilization of heat recovery ventilation systems and UBLO contribute to the lounge's simplicity, transparent façade, and limited need for window opening due to its passive energy efficiency features.






Opened

Closed




© 2023 Ublo Inc.